Мери Попинз се завръща (2018)

6.948 190 votes
Актьори
Dick Van Dyke, Meryl Streep, Emily Blunt
Режисьор
Rob Marshall
Сценарист
P.L. Travers, David Magee
Снимки
Shepperton Studios, Surrey, Shepperton
Жанр
Фантастика
Година
2018
Премиера в България
Държава
USA
Продължителност
130 мин.
Трейлър на Мери Попинз се завръща (2018)
3.8 / 5 - 6 vot
4827
16
1
Трейлър на Мери Попинз се завръща (2018)
Мери Попинз ще се срещне отново с Майкъл, за да му помогне в труден момент. Тя не е забравила своите магически трикове, а също така с няколко страни приятели, като оптимистичния Джак и братовчед ѝ Топси, ще донесе забавленията и чудесата обратно в живота на семейството.
Мери Попинз се връща в Лондон. Сега са изминали 20 години от приключенията със семейството от банкери и светът е през 30-те години на миналия век, в условията на икономическа криза, която се наблюдава и в домакинствата. Майкъл и Джейн, братята и сестрите, които срещахме като деца в Мери Попинз (1964) вече са пораснали. Майкъл живее в Cherry Tree Lane заедно с трите си деца и камериерка Елън.

След като младият човек преживя драматична и лична загуба, с която не може да се справи, той незабавно получава помощ от тайнствената енигматичната бавачка Мери Попинз. Тя ще влезе отново в живота на семейството, заедно с оптимистичния си приятел Джак. За да помогне на семейството да преоткрие радостта и фантазията, която липсва в живота им, ще използва уникалните си магически способности, за да ги отведе в един пъстър нов свят, пълен със странни герои като ексцентричния си братовчед Топси.

Зад кадъра и информация

През 1964 г., Джули Андрюс влезе в ролята на магическата бавачка Мери Попинз. С мюзикъла тя плени сърцата на публиката, а успешната класика спечели пет Оскара: най-добра актриса, най-добър сценарий, най-добри специални ефекти, най-добър саундтрак “Чим Чим Шер-ее”. Мери Попинз е адаптация на базата на осем детски книги от П. Л. Травърс. През 2013 г, Дисни направи филма Спасяването на Мистър Банкс, за историята на популярния филм. За режисьор е нает Rob Marshall, който има широк поглед и опит върху мюзикълите.

 

С участието на

  • Emily Blunt
    Emily Blunt
    Емили Блънт