Вещиците

Ману бързолета (2019)

5.4770 votes
Актьори
Kate Winslet, Rob Paulsen, Willem Dafoe
Режисьор
Andrea Block, Christian Haas
Сценарист
Andrea Block, Axel Melzener
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Германия
Продължителност
1 ч 28 мин
Трейлър на Ману бързолета (2019)
1 016
Абонирай се за YouTube канала ни
Ману е бързолет отгледан от чайки, който обаче в техния свят винаги остава аутсайдер. Малко след като разбира истината настъпват проблеми и в двата вида птици, а Ману е този, който иска да помогне на всички.
Ману е малък бърз, който обаче е приет от аристократична двойка чайки и расте в Ница. Противно на истинската му природа, той се научава да плува като родителите си чайки, да лови риба и разбира се да лети като тях. Баща му иска да впечатли сина си със своите умения, но когато става дума за летателно училище, той бързо осъзнава, че никога не може да лети като останалите. Той винаги е бил считан за аутсайдер, който се бори за признание. Но един ден, когато не успява да изпълни важна мисия, за общността, е изключен от колонията на чайките.
От сега нататък той отчаяно търси нови приятели и за първи път среща представители на рода си и научава, че всъщност е бързолет. Сега трябва ли да избере ново семейство? Преди да отговори на този въпрос идва опасност, която застрашава и двата вида. Това е неговия шанс да покаже на старото и новото си семейство, какъв смел герой е.

Актьорски състав

  • Kate Winslet
    Kate Winslet
    Кейт Уинслет
  • Willem Dafoe
    Willem Dafoe
    Уилям Дефо
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички