Смъртта може да почака
Malignant

Злокобен (2021)

6.332 500 votes
Актьори
Annabelle Wallis, George Young, Maddie Hasson
Режисьор
James Wan
Сценарист
James Wan, Akela Cooper
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Злокобен (2021)
864
Абонирай се за YouTube канала ни
Медисън е жена, която сънува ужасни кошмари. След като състоянието ѝ се влошава и сънищата се превръщат във видения през деня, тя започва да търси отговори. Това я навежда на мисълта, дали това не са реални събития?
В детските си години Мадисън (Анабел Уолис) е била травмирано момиче, което е осиновено от любящо приемно семейство. Като пораснала жена, тя е изправена пред трудното си минало, защото нейният предполагаем приятел от детството Габриел изглежда съществува. Но тогавашният ѝ спътник сега не изглежда добре настроен към нея, а потапя живота ѝ в истински кошмар, от който няма измъкване. Габриел извършва поредица от брутални убийства, които единствено Мадисън вижда, поради специалната си връзка с него. Тези ужасни убийства са най-вече в нейните сънища, но виденията започват да се появяват все по-често и през деня. Тя започва да подозира, че кървавите убийства не са само в съзнанието ѝ. Възможно ли е това да са реални събития? Но защо единствено Мадисън ги вижда? Възможно ли е ключът към това да се крие в нейното минало? Границите между истината и илюзиите отдавна са се размили.

Malignant е филм на ужасите на режисьора Джеймс Уан (, Заклинанието, Убийствен пъзел). Английската дума означава нещо като злонамерен или коварен с идеята заглавието да напомня за по-ранните филм на режисьора Коварен капан и филма да бъде в жанра Giallo. Giallo е италиански поджанр трилър и ужас, който има елементи на криминална фантастика, психологическа трилър и по-рядко ужас със свръхестествени детайли.

Режисьора заяви, че въпреки сходството с книгата му Malignant Man, филма не е базиран на нея. Книгата разказва за Алън Гейтс, пациент с диагноза рак, примирил се със съдбата си, той открива, че всъщност това не е рак, а мистериозен паразит, който го дарява с невероятни сили. Алън започва да се бори със зла армия, която е заровена дълбоко в обществото. В същото време той разкрива тайните на мистериозното си минало.

С участието на

  • Annabelle Wallis
    Annabelle Wallis
    Анабел Уолис
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички