Мулан

Мамчето (2019)

5.636 710 votes
Актьори
Octavia Spencer, Juliette Lewis, Diana Silvers
Режисьор
Tate Taylor
Сценарист
Scotty Landes
Снимки
Franklin Street Liquor Store. 38 East Franklin, Mississippi, Natchez
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Мамчето (2019)
3 794
Абонирай се за YouTube канала ни
Самотна жена се сприятелява с група тийнейджъри и ги кани на парти в дома си. Точно в момента, в който вярват, че не могат да бъдат по-щастливи, започват да се случват странни неща, които ги карат да поставят под въпрос приятелските намерения на домакинята.

От продуцента на На парчета, Бягай и Честита смърт.

Сю Ан е самотна жена, която от години наред живее в тихия град Охайо. Всеки в града я е виждал, но никой не я познава.

Новодошлата в спокойния град Маги, иска да се забавлява с приятелите си и да прекара далеч от съветите на възрастните. Тя и нейните приятелите искат някой да им купи алкохол и решават да се престрашат, като молят Сю. Те остават приятно изненадани, защото с усмивка на лицето, тя прави тази услуга и дори много повече: кани ги в нейния дом, където ще могат да купонясват на свобода. Без допълнителни уловки, те ще се забавляват в нейната изба, като единствено ще спазят 2 правила: който шофира, трябва да бъде трезвен и да не се качват на горния етаж. Това е твърде хубаво, за да е истина. Те прекарват една страхотна вечер, а Сю всъщност си имала псевдоним “Мамчето” – тяхната най-пекана приятелка!

Бандата вече знае къде е най-якото място за купонясване, а новината бързо се разпростира в малкия град. Ден след ден, все повече хора са поканени. Предполагаемото добро сърце на Сю идва не само от безкористното гостоприемство, а преди всичко от желанието за компания. Малко са тези, който се притесняват от факта, от къде Мамчето има телефонните номера на всички, на които изпраща прелъстителни покани. Една нощ, тя прави мега парти с много хора, в разгара на което няколко души нарушават правилото да не се качват на горния етаж. Там намират странни факти, които постепенно започват да ги разколебават в добрите чувства на Мамчето.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички