Мамчето (2019)

Актьори
Missi Pyle, Allison Janney, Luke Evans
Режисьор
Tate Taylor
Сценарист
Tate Taylor, Scotty Landes
Снимки
Franklin Street Liquor Store. 38 East Franklin, Mississippi, Natchez
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2019
Премиера в България
31 Май 2019
Държава
USA
Трейлър на Мамчето (2019)
398
0
0
Самотна жена се сприятелява с група тийнейджъри и ги кани на парти в дома си. Точно в момента, в който вярват, че не могат да бъдат по-щастливи, започват да се случват странни неща, които ги карат да поставят под въпрос приятелските намерения на домакинята.
От продуцента на На парчета, Бягай и Честита смърт.

Сю Ан е самотна жена, която от години наред живее в тихия град Охайо. Всеки в града я е виждал, но никой не я познава. Един ден тийнейджърката Маги и нейните приятели, искат да си купя алкохол и решава да се престрашат, като молят жената да им купи. Те остават приятно изненадани, защото с усмивка на лицето, тя прави тази услуга и дори много повече: тя ги кани в нейния дом, където ще могат да купонясват на свобода. Те прекарват една страхотна вечер, а Сю всъщност си имала псевдоним “Мамчето” – тяхната най-пекана приятелка!

Бандата вече знае къде е най-якото място за купонясване, а новината бързи се разпростира в малкия град. Ден след ден, все повече хора са поканени. Малко са тези, който се притесняват от факта, от къде Мамчето има телефонните номера на всички, на които изпраща прелъстителни покани. Една нощ, тя прави мега парти с много хора, в разгара на което няколко души нарушават правилото да не се качват на горния етаж. Там намират странни факти, които постепенни започват да ги разколебават в добрите чувства на Мамчето.