Годзила срещу Конг
Luca

Лятното приключение на Лука (2021)

Актьори
Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph
Режисьор
Enrico Casarosa
Сценарист
Mike Jones, Jesse Andrews
Снимки
Italian Riviera, Liguria, Italy
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Италия
Трейлър на Лятното приключение на Лука (2021)
259
Абонирай се за YouTube канала ни
По време на лятната си ваканция Лука прави най-невероятното откритие за себе си: той разбира, че не е човек, а загадъчно морско същество, което приема истинската си форма само под водата.
Пред Лука се очертава едно приказно лято в красивата крайморска ивица на Италия Ривиера. По време на училищните ваканции той няма какво друго да прави, освен да лежи мързеливо на слънцето, да ближи сладоледи, да се къпе в морето и да се тъпче в всевъзможно тестени изкушения. Но той няма представа, че това лято ще бъде незабравимо по съвсем друга причина: след като се среща с нов приятел на име Алберто, двамата ще разкрият добре укрита тайна за себе си и своя произход. Оказва се, че те не са обикновени хора, а чудати морски същества от друг свят. Но за да видят истинската си форма, трябва да са под водата. В града, в който прекарват ваканцията си, се носят митове и легенди за морски чудовища и смели хора, които са ловували. За да се задълбочат в мистерията, те трябва да бъдат много внимателни, какво говорят, кой ги слуша и най-важното никой не трябва да вижда истинската им същност.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички