Късметът на Логан (2017)

7106 730 votes
Актьори
Channing Tatum, Daniel Craig, Adam Driver
Режисьор
Steven Soderbergh
Сценарист
Rebecca Blunt
Снимки
Douglasville, USA, Georgia
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Късметът на Логан (2017)
2 / 5 - 1 vot
727
Историята се върти около двама братя, които не могат да бъдат повече заедно, тъй като са твърде различни, с твърде много финансови проблеми. Те решават да работят заедно за последно, в един банков обир, с който се надяват да решат проблемите си.

Щастливецът Логан  / Logan Lucky (2017)

Живот на братята Джими и Клайд Логан наистина не е лесен: Джими, импулсивен, склонни към емоционални изблици, губи работа след работа. Клайд, въпреки че има постоянна работа като барман, той е тормозен от клиентите. Трябва да се сложи край на техните нарастващите финансови притеснения. Въпреки очевидните си различия, когато се захванат с нещо, двамата братя действат заедно. По-конкретно, те решават да извършат обир, който ще бъде по време на състезанието на НАСКАР в професионалната лига – The Coca-Cola 600. Сестра им Mellie също ще участва в преврата. Техния план достига до един легендарен банков крадец Джо, който първо трябва да бъде откраднат, защото в момента е зад решетките. Едва ли този план ще остане в тайна – това е един от първите проблеми, защото той се изпълнява хаотично. Дори и след всички тези подготовки, планът им не изглежда толкова гладък, колкото са си представяли.


Предистория и информация
Въпреки, че режисьор Стивън Содърбърг през 2013 обяви, че ще се оттегли от филмовия бизнес, той никога не се е отказал да работи с движещите се изображения. Вместо това, през следващите години той е работил интензивно върху ТВ сериала The Knick, където е бил най-активен в постановките. Той напусна участието си в Logan Lucky, но след три години отсъствие отново се завърна.
От актьорската страна Чанинг Тейтъм е бил избран още в началния етап, заедно с Майкъл Шанън. Участието на втория обаче, трябваше да се отмени, поради трудния му график и беше заменен с Adam Driver (Междузвездни войни: Епизод VII). Като част от филмовия фестивал в Кан през 2016 г. беше Riley Keough(Mad Max: Fury Road).

Актьорски състав

  • Daniel Craig
    Daniel Craig
    Даниъл Крейг
  • Katherine Waterston
    Katherine Waterston
    Катрин Уотърстън