Повелителят на дракони
Locke & Key

Лок и ключ / Locke & Key (2020)

7.444 370 votes
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Darby Stanchfield, Emilia Jones, Connor Jessup
Режисьор
Meredith Averill, Carlton Cuse, Aron Eli Coleite
Сценарист
Meredith Averill
Снимки
Lunenburg, Nova Scotia, Canada
Жанр
Ужаси, Фантастика
Година
2020
Премиера
Държава
Канада, САЩ
Трейлър на Лок и ключ / Locke & Key (2020)
1 368
Абонирай се за YouTube канала ни
Семейство Лок се премества в старото си имение, за да се успокои след загадъчната смърт на баща си. Тук те намират три магически ключа, които им позволяват да отключат границите на реалността и да видят света по различен начин. Но ключовете са пазени от силен демон, които иска да им ги отнеме.

Тримата братя и сестри Боде, Кинси и Тайлър Лок трябва да се справят след смъртта на баща си. Той беше убит по загадъчен начин. Заедно с майка си се завръщат в старото си гигантско имение в Масачузетс, където баща им е израснал като дете. Семейството бързо се настанява и изследва всеки ъгъл на сградата. Скоро след пристигането си откриват три вълшебни ключа, които като че ли крият някакви тайни. Те имат магически сили и им позволяват да правят немислими неща, като например да видят какво има вътре в главите им или да отделят духовете от тялото си. Ключовете обаче с свързани със смъртта на баща им. Те най-накрая биха могли да разрешат мистерията около него, но трябва да се предпазят от мощен демон, който е заключен в къщата и няма да се отклони от целта си да си ги върне обратно.

Главни герои

Тайлър Лок е най-големия брат. Той се опитва да бъде най-силният и да помогне на семейството си отново да стъпи на кратка. Но освен това е в дълбока травма, откакто е видял убийството на баща си.

Кинси Лок е придружена от страх и мъка. С един от вълшебните ключове тя иска да заличи негативните си емоции.

Боде Лок е най-младият в семейството. Той отрива за първи път възможностите на ключовете. В началото семейството му все още не вярва, че той може да отвори врати към отдалечени места. Той се сприятелява с мистериозна жена, която живее в кладенеца.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички