Смърт край Нил

Малката голяма работа (2019)

5.510 000 votes
Актьори
Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae
Режисьор
Tina Gordon
Сценарист
Tina Gordon, Tracy Oliver
Жанр
Комедия, Фантастика
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Малката голяма работа (2019)
2 789
Абонирай се за YouTube канала ни
Джордан е гадна и високомерна шефка, която изпитва истинско удоволствие от себе си, когато тормози служителите си. Всичко това се променя, в един съдбоносен ден, в който се събужда отново на 13 години. Сега когато е тийнейджърка, никой не я приема на сериозно и трябва да разчита на своите колеги. Отмъщението започва.

Съвременната жена кариеристка Джордан Сандърс, води един привидно перфектен живот, защото тя е почти това, което очаквате да бъде: арогантна шефка с власт и винаги готова да изложи собствените си служители. Леко хаотична, пълна с неограничена енергия, с която никога не се уморява да тормози персонала си.

Но една сутрин, когато се събужда в луксозния си апартамент, познатия ѝ живот е напълно изчезнал – случва се някакво чудо, защото тя вече не е възрастен човек. Това е в истинския смисъл на думата, защото е трансформирана отново е на 13 години. Завърнала се в по-малкото си “аз”, това я поставя в доста неудобна ситуация, с върховната си позиция на шеф. И като че ли това не е достатъчно зле, защото това се случва малко преди една изключително важна презентация, която може да промени цялата ѝ кариера. Отчаяна от себе си, малката Джордан търси своята асистентката Ейприл, на която да посвети настоящата ситуация. Както можеше да се очаква от нея, тя винаги е била вярна на своя ръководител, но също усеща чудесната възможност, за първи път да даде своето мнение на гадната си шефка. Но когато младежката служба за социални грижи е точно зад ъгъла и иска да принуди малката Джордан да ходи на училище, изглежда че ситуацията излиза от всички предели…

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички