G.I. Joe: Змийски очи
Lisey's Story

Романът на Лизи (2021)

61 250 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Julianne Moore, Clive Owen, Jennifer Jason Leigh
Сценарист
Stephen King
Снимки
Somerset, New Jersey, USA
Жанр
Драма, Ужаси
Година
2021
Премиера
Държава
Чили, САЩ
Трейлър на Романът на Лизи (2021)
88
Абонирай се за YouTube канала ни
Лизи е загубила съпруга си, писателят Скот. Следват поредица от събития, от който спомените за Скот избледняват. Съпругът ѝ се е приютил на загадъчно и ужасяващо място, което го вдъхновява да пише, в което през деня всичко е великолепно, но през нощта е отровно. В търсене на отговори, Лизи е на път да ги последва.

Изминаха две години, откакто почина писателят Скот. По време на празничното откриване на нова библиотека се случва зловещ инцидент – Скот е застрелян публично от непознат. Вдовицата Лизи (Джулиан Мур) все още скърби по загубата. Тя иска да почисти офиса, където той е писал книгите си и да въведе ред в многобройните ръкописи. Скот е оставил на Лизи много съобщения, които ѝ напомнят за неща, случили се отдавна. Странно, но нейните спомени са оскъдни, дори не може да си спомни приятните мигове прекарала с него. С помощта на всичко което има – снимки и бележки, тя се опитва да се потопи в миналото и да си свърне спомените. Задълбавайки се в семейната история на Скот, който има всякакви тъмни тайни, тя намира няколко обезпокоителни факта.

Междувременно Лизи трябва да се пребори с английския професор Роджър и обсебения фен на починалия ѝ съпруг Джим. Те искат да получат последните ръкописи на Скот и да ги публикуват. Джим е готов на всичко, дори и на насилие. За Лизи единственият изход от тази ситуация е споменът за вълшебното място Boo’ya Mond и съществото Longboy.

Екранизацията на едноименния роман на Стивън Кинг. През април 2019 г. беше съобщено, че Apple са придобили правата за заснемане на материала. Сценария на целия сериал е написан от самия Стивън Кинг.

С участието на

  • Jennifer Jason Leigh
    Jennifer Jason Leigh
    Дженифър Джейсън Ли
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички