Life of the Party (2018)

5.525 000 votes
Актьори
Debby Ryan, Gillian Jacobs, Melissa McCarthy
Режисьор
Ben Falcone
Сценарист
Melissa McCarthy, Ben Falcone
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера
Държава
USA
Продължителност
105 мин.
Трейлър на Life of the Party (2018)
4 / 5 - 1 vot
383
0
1
В продължение на много години Деана води живот като слугиня и е посветена на съпруга си. Сега намира другата страна - студентския живот. Тя го намира за много забавен и докато се наслаждава на партито в колежа под името Dee Rock открива истинското си себе си.
Деана е добра съпруга, добра майка и добра домакиня. Тя води напълно комфортен живот, но може би не чак толкова: през целия си живот да си домакиня на семейството не е работа! Един ден внезапно целият ѝ свят се промяна, когато съпругът ѝ неочаквано се отказва от нея. Сега може да сложи край на всичко, след като той сам ще се грижи за себе си. От тук нататък иска да има собствен живот. Изведнъж се сблъскват с въпроса за това, какво иска да прави и в какво ще се изразява то. Без да се страхува, тя решава да отиде в колежа заедно с дъщеря си, което за нея е много ентусиазирано. Решението е ново начало и като такова тя трябва да навакса с живота в колежа. Ще съвпадне със същия клас на дъщеря си, ще живее с нея, която от своя страна не е напълно сигурна в лудото решение на майка си. С посещенията си в университета не само, че ще получи диплома, но ще компенсира професионалните знания, които са ѝ лисвали в младостта.
Дегизирана с псевдоним, много скоро открива забавления и никога не пропуска Campus Party, където има приятелки и врагове.
Единствения на който това не му се нрави е дъщеря ѝ Мади – тя не може да си обясни странното поведение на нейния родител, който до скоро беше толкова затворена личност, а сега тази гръмка промяна. От друга страна, това което най-много я притеснява, е истински успех майка ѝ сред студентите. Въпреки че е по-млада, тя започва да се чувства неудобно до своята майка.

С участието на

  • Melissa McCarthy
    Melissa McCarthy
    Мелиса Маккарти