Дедпул и Върколака

Кунг-фу панда 4 (2024)

Kung Fu Panda 4
6.346 хил. гласа
Актьори
Jack Black, Viola Davis, Awkwafina
Режисьори
Mike Mitchell, Stephanie Stine
Сценаристи
Jonathan Aibel, Glenn Berger
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 34 мин
Трейлър на Кунг-фу панда 4 (2024)
3 950
Абонирай се за YouTube канала ни
Кунг-Фу Пандата По е изправена пред няколко проблема - трябва да победи Хамелеона, но и да намери свой заместник пазител на мира.

Кунг-фу пандата По (Джак Блек) вече се е доказала като опитен боец. В предните 3 части тя успя да победи легендарни злодеи при това със своите щури бойни умения. След трудните епични битки По трябва да си почине. Време е да направи следващата стъпка в своето пътешествие. Години наред беше Воин на дракона и беше обучаван от Шифу, сега майстора на бойните изкуства ще бъде повишен в духовен водач на Долината на мира. За да заеме новата си длъжност, трябва да намери нов драконов воин. Но По все още не иска да се откаже от тази си позиция – така или иначе той се чувства добре.

Проблемите, които среща пандата, са повече от очевидни. Относно духовния живот, той знае толкова, колкото от диетите и второ, трябва да намери свой заместник и да го превърне във Воин на дракона. Но намирането на необходимия вътрешен не е толкова лесно, защото докато медитира мислите на мечката постоянно се отклоняват към вкусната храна. Макар По и да е пораснал и помъдрял, битката между апетита му и таланта му в бойните изкуства все още не е спечелена. Само така ще може да заеме своята нова високопоставена позиция. Не всеки обаче иска да се издига в кариерата, особено когато му е добре и най-вече когато знае, че веднага след издигането си ще има гръмко и болезнено падане. На По може да му се разминат и двете. За щастие или не на сцената се появява загадъчна личност – Хамелеона. Въпреки малките си размери, с които може да заблуди всеки свой враг, тя е могъща магьосница. Нейната най-голяма и характерна сила е, да се превръща във всяко едно същество, без значение дали е малко или голямо, добро или зло, но едва ли може да тече благородна кръв в студеното ѝ тяло. С тази невероятна способност Злодйката може да се превърне във предишни врагове на По, като например Тай Лунг и Лорд Шен. Нейните жадни очички са вперени в Жезъла на мъдростта на По. Ако има силата му, тя може да призове всички стари врагове на По. Едва ли пандата е готова да пребори армия от най-силните врагове, а след това Хамелеона ще има силата на всички тях.

Така че в новото си приключение, той ще има нужда от помощ. Тя обаче не е твърд далеч не е това, което би искал: вместо страшен войн, лукава, но привлекателна лисица на име Жен. Осен че е обиграна мошеничка, крадла, тя е едно от най-издирваните лица. В тази нетрадиционна помощ, няма как да не се обърка нещо. Някои от нейните умения ще се окажат от голяма полза.

Пандата По напуска Долината на мира и отива в големия град, където освен че ще влезе в конфликт със закона, ще срещне най-силния си противник. Той не трябва да забавя и не по-маловажната си задача – да намери свой заместник, защото не може вечно да пази мира или да е единствения способен на това. Търсенето на следващия драконов воин няма да е само една сложна задача, а щуро хаотични приключение. Закръглената Кунг фу пандата ще осъзнае, че героите могат да бъдат открити на най-неочакваните места.

Въпреки че главният изпълнителен директор на DreamWorks спомена за възможността за шест филма на Кунг Фу Панда още през 2010 г., творческите умове зад продукцията винаги са планирали частите една след друга. Те винаги са подчертавали, че тяхната идея е всеки разказ да бъде самостоятелен.