Аквамен 2 и изгубеното кралство

Почукването (2023)

Knock at the Cabin
Спаси семейството си или човечеството. Направи своя избор.
6.1106 хил. гласа
Актьори
Dave Bautista, Ben Aldridge, Jonathan Groff
Режисьор
M. Night Shyamalan
Сценаристи
Paul Tremblay, M. Night Shyamalan
Снимки
Burlington, New Jersey, USA
Жанр
Трилър, Ужас
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Япония, Китай
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Почукването (2023)
2 522
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Почукването (2023)
Семейство, което се намира на почивка, е посетено от непознати с твърдението, че се задава апокалипсис, а те са единствените хора, които могат да го предотвратят.

Младо семейство е на ваканция в отдалечена хижа, за да се насладят на спокойствието сред природата. Но очакваната идилия в гората, откъсната от останалия свят, не трае дълго. Докато се отдават на безгрижие и почивка, при тях влизат с взлом 3-ма въоръжени, начело с Леонард (Дейв Батиста), които имат лоша новина: задава се апокалипсис, а непознатото семейство е единствения шанс да го предотврати, ако иска светът да продължи да бъде същия. Но могат ли да вярват на хора, които виждат за пръв път? Още повече, че борбата с апокалипсиса ще изисква огромна жертва? Но каква ще е тя? А ако наистина идва някакъв природен катаклизъм? Започва игра на нерви, в която времето е най-големият им враг, а какъвто и избор да направят, винаги ще загубят. От тях се изисква невъобразимо решение – да дадат жертва. С ограничен достъп до външния свят семейството трябва да реши в какво да вярва, преди всичко да бъде загубено. Дали наистина са избраниците, които ще спасят света или Леонард и неговите спътници са луда секта?

Може би е време, да се превърнат в герои – клишето, което всеки знае от филмите, но никой не предполага каква е истинската му цена.

Сценарист и режисьор на този трилър е М. Найт Шаямалан, известен с филми като Стъкления (2019), На парчета (2016), Посещението (2015) и Шесто чувство (1999).

Филмът е създаден по романа Cabin at the End of the World (Хижа на края на света) от 2018 г. на американския писател Paul G. Tremblay. Още преди да бъде публикуван през 2017 г. FilmNation придобива правата върху литературното произведение. До лятото на 2022 г. обаче се пази в тайна, че филмът е базиран на него.

След като М. Найт Шаямалан се запознава с проекта, интересът му нараства. Той преработва сценария и обявява, че никога не е писал по-бързо история от тази. За да пресъздадат “трилър с класически вид от 90-те години”, режисьорът и неговият оператор използват 35-милиметрова филмова лента.

С участието на

  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста