Черната вдовица

Клаус (2019)

8.275 860 votes
Актьори
Jason Schwartzman, Rashida Jones, J.K. Simmons
Режисьор
Carlos Martínez López, Sergio Pablos
Сценарист
Sergio Pablos
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера
Държава
Испания, Англия
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Клаус (2019)
189
Абонирай се за YouTube канала ни
Пощальона Джейпс е изпратен в едно студено ледено градче, в което жителите са потиснати и едвам обелват дума. Той се натъква на странен дърводелец, който прави ръчно изработени играчки. Докато на Джейпс му хрумва идеята да ги раздадат на децата, той все още не знае, че това е самия Дядо Коледа.
Джейпс е доста лош пощальон, който завърши чиракуването си, като най-лошия пощальон. В резултат на това е настанен в едно самотно ледено градче в Арктика насред нищото. Тук жителите почти не общуват, а какво остава да обменят писма. Джейпс скоро се отчайва от безполезността на позицията си, но намира съюзник – местния учител Алва. Скоро той откри и самотника Клаус, който живее в малката си колиба пълна с ръчно изработени играчки. Между двамата се развива истинско приятелство, чиято човешка топлина скоро се разпростира из останалата част от заснежения град: те решават играчките, които Клаус е измайсторил в своя дом, да ги раздадат на децата. Но в един такъв град, в който злото винаги е царувало, ще имат много препятствия.

С участието на

  • J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички