Неукротимият Спирит
Just Another Christmas

Коледа отново и отново (2020)

6.73 580 votes
Актьори
Arianne Botelho, José Rubens Chachá, Louise Cardoso
Режисьор
Roberto Santucci
Сценарист
Paulo Cursino
Снимки
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil
Жанр
Драма, Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
Бразилия
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Коледа отново и отново (2020)
222
Абонирай се за YouTube канала ни
Семеен мъж, който мрази Коледа, е заседнал във времеви цикъл, като ляга и се събужда на следващата Коледа без никакви спомени за годината, а само за този най-омразен ден. Годините минават като дни, но винаги на Коледа.

Джордж е нацупен мъж, който винаги е мразел Коледа и обикновено на тези дати прави всичко възможно да избегне празненствата. Най-много го вбесява факта, че точно на Коледа се пада рожденият му ден, който е игнориран от всички, тъй като се интересуват само от празника. Този ден кара Джордж да се чувства като загубеняк, който трябва някъде да се скрие.

На 25 декември се подхлъзва, пада от покрива и си удря главата. Той се събужда в леглото, но година по-късно отново на Коледа. Няма спомени какво се е случило през всичките 12 месеца между празниците. И става по-лошо – Джордж е в капан на някакъв времеви парадокс, попаднал в безкраен коледен цикъл. Всеки път, когато ляга в навечерието на Коледа, той не се събужда отново в същия ден на следващата година. Така че животът му сега се състои само от Коледа на Коледа и в Коледа, а освен това трябва всеки ден да се сблъска с последиците от пропуснатото и най-омразния си ден.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички