Повелителят на дракони
Jupiter's Legacy

Наследството на Юпитер (2021)

6.911 630 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels
Режисьор
Steven S. DeKnight
Сценарист
Mark Millar
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Наследството на Юпитер (2021)
167
Абонирай се за YouTube канала ни
Едно поколение супергерои е защитавало света почти век, а сега е ред на децата им. Но в настоящият арогантен свят, който не зачита героите и няма никаква признателност, възниква въпроса, защо да се жертват?

През 1932 г. няколко души плават на кораб, след които са идеалистът Шелдън и прагматичния му брат Уолтър. Макар и в познати води, те откриват пред себе си мистериозен остров, който преди това се е появявал в сънищата на Шелдън. Но посещението на този остров променят живота им завинаги, защото той ги дарява със суперсили. Те използват дарбата си за да защитават страната си, осигуряват безопасност по време на Втората световна война и вдъхват надежда на народа си през тези трудни времена.

Това беше старото поколение. В наши дни благородните мотиви вече не се приемат, а младите предпочитат да прекарват времето си със забавления, наркотици и лов на гаджета. Докато конфликтът между поколенията разделя двата лагера, съществува заплаха от братски спор между Шелдън и Уолтър по въпроса, как да се справят с отговорността като герои, без да унищожат окончателно семейството си?

Базиран на комикса Jupiter’s Legacy на шотландския автор Марк Милър, който е публикуван през 2013 г. Той вече е известен с филми като Kick-Ass и Kingsman: Тайните служби, за които също предостави шаблоните си. В сюжета на първия сезон е и комикса Кръгът на Юпитер.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички