G.I. Joe: Змийски очи
Jungle Cruise

Круиз в джунглата (2021)

Актьори
Dwayne Johnson, Edgar Ramírez, Emily Blunt
Режисьор
Jaume Collet-Serra
Сценарист
John Requa, Glenn Ficarra
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 07 мин
Трейлър на Круиз в джунглата (2021)
14 159
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Круиз в джунглата (2021)
Трейлър на Круиз в джунглата (2021)
Учени поемат експедиция в джунглата, където трябва да намерят загадъчно дърво със специални сили. В дълбоките части на дивата природа ще преминат през най-страшните животни на планетата.

Disney Studios бе избрано за производството на филма, тъй те вече създадоха приключенските продукции като Карибски пирати и Парка на чудесата, действията на които се развиват в дивата природа.

В началото на 20 век Франк (Дуейн Джонсън) е харизматичен капитан на кораб, който предимно се движи в тропическите гори на Амазонка. Въпреки опасностите, които крие реката и екзотична джунгла, Франк ще качи на своя кораб изследователката Лили и нейния брат Макгрегър. Тяхната мисия е да бъде намерено мистично дърво, за което се предполага, че има лечебни сили. Разбира се, целта им няма да е лесна и по пътя си ще срещнат всякакви трудности, като диви животни, както и немска експедиция, която също търси легендарното дърво. Но най-големият им проблем идва, след като пробуждат мистериозното му проклятие. Очевидно някаква сила иска да им попречи да се доберат до необичайното растение.

Актьорски състав

  • Dwayne Johnson
    Dwayne Johnson
    Дуейн Джонсън (Скалата)
  • Emily Blunt
    Emily Blunt
    Емили Блънт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички