Джуманджи 3: Следващо ниво (2019)

6.7162 410 votes
Актьори
Karen Gillan, Kevin Hart, Dwayne Johnson
Режисьор
Jake Kasdan
Сценарист
Jeff Pinkner, Jake Kasdan
Снимки
Georgia State University, Georgia, Atlanta
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Трейлър на Джуманджи 3: Следващо ниво (2019)
21 846
Абонирай се за YouTube канала ни
След многобройни опити да ремонтира играта, Спенсър успява и моментално е засмукан в нея. Неговите приятели Марта, Антъни и дядо Еди решават също да се потопят в света на Jumanji за да го спасят. Те ще получат необичайни аватари, а играта ще бъде по-различна и трудно от предното им приключение.

Без знанието на бившите си съотборници Спенсър запази част от видеоиграта на Jumanji. В мазето на дядо си Еди упорито се опитва я ремонтира. Когато пристигат приятелите му Марта, Антъни и Бетани, вече е твърде късно, защото играта е вече поправена и Спенсър го няма. Те решават да влязат отново в опасния магически свят, за да спасят изгубения си приятел, докато Еди и неговият приятел Майло са случайно засмукани.

Марта макар и да е в тялото на боеца Руби Рундхуус, приключението е станало по-трудно и опасно за възрастните, като дядото Еди, който е в тялото на авантюриста  д-р. Смолдър (Дуейн Джонсън) и Майло в зоологът и специалистът по оръжията Мус Финбар (Кевин Харт). Още повече, че на тях няма да е от голяма ползва Антъни и ще трябва да свикнат с големия му корен, защото той се е превърнал в професора по картографа Шели.

Сега тийнейджърите трябва да покажат на старите господа как да играят в света на Jumanji с тези необикновени аватари. В същото време ще открият, че всичко се е променило: от горещите пустини през покритите със сняг планини, те трябва да достигнат средата на джунглата. Все пак, те се придържат към мисията си: да намерят Спенсър, да го спасят и след това да се махнат възможно най-бързо.

След значителния успех през 2017 година, Sony създаде още едно продължение на култовия филм от 1995 година, на което Джак Блек отново ще бъде режосьор.

 

Актьорски състав

 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
 • Kevin Hart
  Kevin Hart
  Кевин Харт
 • Karen Gillan
  Karen Gillan
  Карън Гилън

Всички части

 1. Джуманджи 2: Добре дошли в джунглата (2017)
  Джуманджи 2: Добре дошли в джунглата (2017)
 2. Джуманджи 3: Следващо ниво (2019)
  Джуманджи 3: Следващо ниво (2019)