Смърт край Нил

Джуди (2019)

6.835 050 votes
Актьори
Renée Zellweger, Finn Wittrock, Jessie Buckley
Режисьор
Rupert Goold
Сценарист
Peter Quilter, Tom Edge
Снимки
West London Film Studios, London, England, UK
Жанр
Драма, Исторически
Година
2019
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Джуди (2019)
2 597
Абонирай се за YouTube канала ни
Биографичен филм за актрисата Джуди Гарланд: работила през 45 от своите 47 години и превърнала се в световно известна личност, в последните години от живота си разбира, колко много струва да замениш личния си живот с работата.

Джуди Гарланд е пред камерата от края на 1920-те и е направила 13 филма до 16 годишна възраст. Актрисата става световно известна с филма “Магьосникът от Оз”.  През 1939 г. тийнейджърката е толкова изтощена от продължаващите филми, че шефът на студиото MGM я поставя пред избора: или тя прави това, което се изисква от нея, или той гарантира, че кариерата ѝ слиза на дъното. 30 години по-късно Джуди продължава да бъде в шоубизнеса, но вече не е толкова търсена. Нейното здраве страда, а не на последно място и поради прекомерната употреба на алкохол и наркотици. Това че гласът ѝ отслабва тя компенсира с повишена интензивност на драматичните си изпълнения. Осен това тя има дългове.

Когато собственикът на лондонския клуб Бернар Делфонт ѝ предлага 5-седмична серия от концерти, тя няма друг избор, освен да приеме предложението. Билетите за планираните изпълнения се разпродават бързо.

Но подготовката за шоуто изисква много внимание: Джуди спори с мениджмънта, очарова музикантите с изпълненията си и не оставя на страна своите романтични мечти, като Мики Дийн вече е на път да стане петият й съпруг.

Независимо от това, Джуди е крехка личност, зад която стои нейната топлина и чар.

След като работи през 45 от своите 47 години, тя просто би искала да бъде у дома с децата си и да вижда тяхното детство, което тя е изгубила в Холивуд. След всичко това тя си задава въпроса, колко сили е изгубила, когато е оставила всичко това да продължава така.

Още преди премиерата, по време на филмовия фестивал в Торонто през септември 2019 г., дъщерята на Джуди, Лиза Минели заяви, че предвид факта, че не е разговаряла с актрисата Рене Зелуегър, не може да одобри филма.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички