Джон Уик 3 (2019)

Актьори
Keanu Reeves, Ian McShane, Halle Berry
Режисьор
Chad Stahelski
Сценарист
Shay Hatten, Derek Kolstad
Жанр
Екшън, Криминален, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
USA
Продължителност
130 мин.
Трейлър на Джон Уик 3 (2019)
4.7 / 5 - 12 vot
9880
40
4
За главата на легендарният убиец е обявена награда от 14 милиона, след като е убил важна клечка. От преследващ бързо се превръща в преследван. Дали ще се справи така добре в бягството, както в нападенията и елиминирането на трудни мишени?
Джон Уик потегля отново. Той няма право да се наслаждава на заслужено пенсиониране от кървавата си работа като убиец и отново ще си има работа с опасни опоненти. Не само, че е за главата му е обявена цена от 14 милиона, но и е нарушил върховния закона – да убие човек в близост до района на хотел “Континентал”, т.е. убил е член на Международната асоциация на убийците. Наказанието за това е отлъчване и обявяване за издирване.

Всъщност би трябвало отдавна да е мъртъв, но мениджърът на хотела Уинстън му даде милост за един час, преди всички да започнат да го преследват и да бъде официално изгонен от общността на убийците, преследван и без право да ползва техните услуги. С тази награда от 14 мил. почти всеки убиец, дори и тези които са се пенсионирали, ще искат да го заловят.

Ако Джон иска да оцелее, той трябва да напусне Ню Йорк, да стреля и да се бие и да намери някакво убежище по света. Единствените хора, които могат да му помогнат са неговата стара приятелка София и съпругата му, която някога го защитаваше и възпитаваше.

Актьорски състав

 • Keanu Reeves
  Keanu Reeves
  Киану Рийвс
 • Laurence Fishburne
  Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн

Всички части

 1. Джон Уик (2014)
  Джон Уик (2014)
 2. Джон Уик 2 (2017)
  Джон Уик 2 (2017)
 3. Джон Уик 3 (2019)
  Джон Уик 3 (2019)