Jingle Jangle: A Christmas Journey

Коледно пътешествие (2020)

6.514 960 votes
Актьори
Forest Whitaker, Hugh Bonneville, Keegan-Michael Key
Режисьор
David E. Talbert
Сценарист
David E. Talbert
Снимки
Elm Hill, Norwich, England, UK
Жанр
Фантастика
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 02 мин
Трейлър на Коледно пътешествие (2020)
448
Абонирай се за YouTube канала ни
Гениалния изобретател Джероникус е изгубил най-ценното си творение. Съсипан, той ще разчита на остроумната си внучка, да си върне него и дори нещо много повече: да излекува старите рани със силата на семейното щастие.

Събитията се развиват във великолепен и оживен град с тепета, където проследяваме историята на легендарния производител на играчки Джероникус, чиито фантастични изобретения изумяваха всички и надминаваха най-смелите очаквания. Някога беше най-великият изобретател на всички времена, който продаваше в собствения си фантастичен магазин и сбъдваше желанията на малчуганите. Но той беше ограбен от протежето си Густафсон.

Десетилетия по-късно работи за бизнесмена Делакроа, на когото обеща новаторско изобретение, което ще засенчи всичко. Докато Делакроа започва да става нетърпелив, малкият робот Бъди вече е близо до завършването. Но тогава бившето му протеже отново се завръща и открадва това негово най-ценно творение. Сега може да се надява единствено на соята любознателна малка внучка и отдавна забравеното и най-важно изобретение – да лекува старите рани, събуждайки магията, която всеки носи в себе си.

Едно пътешествие, което ще ни напомни за силата на семейството и новите възможности.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички