То 2: Част втора (2019)

Актьори
Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Skarsgård
Режисьор
Andy Muschietti
Сценарист
Stephen King, Gary Dauberman
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2019
Премиера в България
06 Септември 2019
Държава
USA
4.4 / 5 - 12 vots
Близо 30 години след ужасните събития, убийствата в малкото градче започват отново. Седемте стари приятели, обвързани с кръвна клетва, се връщат в родния си град и да победят чудовището, което е възобновило кървавите си дела.
Изминаха 27 години, откакто няколко деца в малкия град Дери преследвах чудовището и явно го победиха. Сега младежите от “Loser Club” са израснали и забравели спомените за ужасните събития. Всички те имат съвсем обикновен живот и кариера, след като напуснаха Дери в годините на съдбовно минало. Майк Ханлон е единственият, който не се е отдалечил от родния си град.
Сега в града започват отново серия от убийства, при което библиотекар Майк Ханлон предполага, че “То” се в върнало. Той се обажда на своите приятели, които някога са се борили с него, за да предприемат някакви действия.
Те все още не знаят, какво точно ги отвежда на мястото на детството. Въпреки това, бързо трябва да си припомнят някогашната битка със звяра, който обикновено има формата на садистичния клоун Pennywise, ако искат да останат живи и да попреча на чудовището, да господства над техния град.
Главни актьори
 • Bill Hader
  Bill Hader
  Бил Хейдър
 • James McAvoy
  James McAvoy
  Джеймс Макавой
 • Jessica Chastain
  Jessica Chastain
  Джесика Частейн
 • Bill Skarsgård
  Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард

Всички части

 1. То (2017)
  То (2017)
 2. То 2: Част втора (2019)
  То 2: Част втора (2019)