Черната вдовица

Почти истинско семейство (2018)

7.377 670 votes
Актьори
Mark Wahlberg, Isabela Moner, Rose Byrne
Режисьор
Sean Anders
Сценарист
John Morris, Sean Anders
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Бюджет
48,000,000
Трейлър на Почти истинско семейство (2018)
931
Абонирай се за YouTube канала ни
Бездетна двойка, решава да осинови тийнейджърката Лизи, момиче със силен темперамент. Но Лизи се оказва, че има двама по-малки братя, които винаги се придвижват с нея. Скоро Пийт и Ели се виждат с три шумни и недисциплинирани деца, които напълно променят живота им.
Бездетна двойка, Пийт и Ели решава да приеме дете от агенция за осиновяване, за да имат най-накрая истинското семейство, което винаги са мечтали. Посредством системата на приемните семейства, те привличат не едно, а три деца – и бързо осъзнават, че са безнадеждно претоварени от тази задача. Положението им още повече се влошава, защото новодошлите се оказват изключително диви и нямат никакъв интерес от да бъдат възпитани и образовани от новите родители. Сега Пийт и Ели трябва да разберат, че да бъдеш родител е много по-сложно, отколкото си представяха. Постепенно обаче осъзнават, че петимата се намират в едно необикновено, но истинско семейство.

Актьорски състав

  • Mark Wahlberg
    Mark Wahlberg
    Марк Уолбърг
  • Rose Byrne
    Rose Byrne
    Роуз Бърн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички