Повелителят на дракони
Insight

Прозрение (2021)

4.2460 votes
Актьори
Tony Todd, Madeline Zima, Keith David
Режисьор
Livi Zheng, Ken Zheng
Сценарист
Ken Zheng
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Екшън
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 20 мин
Трейлър на Прозрение (2021)
34
Абонирай се за YouTube канала ни
Високотехнологичен престъпник се опита да използва рядката дарба на един мъж за безкористните си цели по пътя към властта.

Джиан е агент за борба с тероризма, който съчетава своите бойни изкуства и ясновидски умения за да изправи пред правосъдие най-вредните хора в света. Той е принуден да поеме неочаквано разследване в Лос Анджелис, след като получава тревожната новина, че предполагаемото самоубийство на брат му се прикрива. Той получава помощта на няколко местни детективи. Те трябва да се борят с високотехнологичен престъпник, който се опитва да използва дарбата на двамата братя за собственото си преследване на власт.

С участието на индонезийския шампион по кикбокс Кен Джен, който също е сценарист и режисьор на филма. Макар и със съвременен сюжет във филма липсват ефекти, а фокуса пада върху боеве, престрелки и военно сваляне на тероризма.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички