Рая и последният дракон
Infinite

Безкрай (2021)

Актьори
Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Dylan O'Brien
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценарист
Todd Stein, Ian Shorr
Снимки
Aldershot, England, UK.
Жанр
Sci-Fi
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
154
Шизофреник открива, че халюцинациите му всъщност не са такива, каквито изглеждат, а са спомени на хора, които някога са живели на земята.
Научнофантастичният филм разказва за група почти безсмъртни, които се появяват отново и отново през вековете. Евън (Марк Уолбърг) имаше вяра в живота си, въпреки че е шизофреник и е опитвал всякакви видове наркотици. Тази вяра е оправдана, когато тайно общество се сближава с него и му разкрива, че халюцинациите му представляват истински спомени от минали животи. Както останалите членове на вековния завет, той може да получи достъп до всички знания от предишните си животи. Нещо повече – той има способност да се връща назад във времето и да променя тези халюцинациите, които са реални действия. Така може да промени хода на историята, като в допълнение може да използва и умения си от предходните животи в настоящето. Той се присъединява към групата безсмъртни, за да спрат зъл гений със същите способности обаче с ужасна кауза..

С участието на

  • Mark Wahlberg
    Mark Wahlberg
    Марк Уолбърг
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички