Във висините (2021)

Актьори
Stephanie Beatriz, Corey Hawkins, Lin-Manuel Miranda
Режисьор
Jon M. Chu
Сценарист
Quiara Alegría Hudes
Снимки
Washington Heights, New York, USA
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Във висините (2021)
392
Абонирай се за YouTube канала ни
История развиваща се във Манхатън, между Нина и Уснави, които живеят на ръба с последните си спестявания и въпреки че са в Ню Йорк, който предлага големи възможности, те са далече от родния си край и ще разберат значението на истинския дом.

В северната част на Манхатън, във Вашингтонските възвишения, живее Уснави, собственик на бодега, който се грижи за старата си съседка. Той обича привлекателното момиче, което работи в съседния салон за красота и мечтае да спечели лотарията и най-накрая да се измъкне оттук и да се върне на брега на родната си Доминиканска република. За това е изправен пред трудното решение, дали да затвори бизнеса си в нюйоркски град и да се върне в Доминиканската република. В този предимно испаноамерикански квартал улиците са направени от музика. Уснави има мечта и въпреки че постигането ѝ е трудно, тъй като светът не взема предвид мечтателите, той може да я постигне с музика и да докаже, че нито той, нито съседите ми се невидими.

Междувременно Нина, стара приятелка на Уснави, се връща в Ню Йорк след първата си година от колежа, с изненадваща новина за родителите си, които са похарчили всичките си спестявания, за да помогнат на дъщеря си да живее по-добре. Всички жители на областта трябва да се научат, какво всъщност означава думата “дом”, докато все още не са взели големи решения.

Базиран на едноименния мюзикъл и пиесите на Бродуей.