Без милост (2017)

7.120 860 votes
Актьори
Diane Kruger, Numan Acar, Denis Moschitto
Режисьор
Fatih Akin
Сценарист
Hark Bohm, Fatih Akin
Снимки
Greece
Жанр
Драма, Криминален
Година
2017
Премиера в България
11 Май 2018
Държава
France, Germany
Продължителност
106 мин.
Трейлър на Без милост (2017)
5 / 5 - 1 vot
418
0
0
Една нощ живота на Катя се преобръща, защото детето и съпруга ѝ са убити в терористична атака. Ранни съмнения съпровождат Катя до съда, където през труден процес, съмненията върху заподозряната двойка се свалят.
В един момент живота на Катя се променя завинаги: тя губи съпруга си и сина си в бомбен атентат. Животът ѝ е разтърсен! Нейните приятели се опитват да ѝ дадат спокойствието, от което се нуждае, но умът ѝ е фокусиран върху идентифицирането на извършителите на атаката и причините, които стоят зад нея. Няма никой, който да облекчи мъката й – тя утешава болката си с наркотици и мисли за самоубийство. Полицията арестува двама заподозрени, като извършители на нападението – Едда и Андре, млада двойка с нео-нацистки фон. Решаващото и стряскащо споменаване на тяхната вина е от произнесено от бащата на Андре. Катя се явява на делото, в което най-добрата ѝ приятелка ще бъде адвокат. Противоречиво на очакванията, съмненията в Едда и Андре се свалят, поради липса на ясни доказателства. Катя вижда само един начин да върне светлината в живота си, като вземе правосъдието в свои ръце.
Изграждането на характера на Катя се съсредоточава върху понятието “отмъщение”. Катя е жена със собствен морал и лична концепция за термина “справедливост”. В нея се проявява нещо, което е заспало, което съществува във всеки един от нас и то винаги трябва да остане в това такова състояние.
В главната роля
  • Diane Kruger
    Diane Kruger
    Диане Крюгер