Том и Джери
I'm Your Woman

Аз съм твоята жена (2020)

6.25 820 votes
Актьори
Rachel Brosnahan, Arinzé Kene, Marsha Stephanie Blake
Режисьор
Julia Hart
Сценарист
Jordan Horowitz, Julia Hart
Снимки
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч
Трейлър на Аз съм твоята жена (2020)
170
Абонирай се за YouTube канала ни
В дълбините на криминалния свят млада жена изгубва съпруга си и е принудена да се обедини с негов стар приятел, научавайки всичко за тази мръсна игра и в битка срещу хората, отговорни за помрачения ѝ живот.
През 70-те години Джийн има на пръв поглед прост и незабележим живот като домакиня в предградието. Тя е финансово подпомогната от съпруга си Еди, който е стъпи върху несигурния лед на престъпността. Последното нещо, което  чува от него е “тази вечер няма да се прибера, всичко ще бъде наред…”. Същата тази фатална вечер е изненадващо посетена от партньора на Еди, с предупреждение, че трябва да напуска дома възможно най-скоро и ще дойде непознат мъж, Кал, който да ѝ помогне. Оказва се, че Кал, е стар приятел на съпруга ѝ, който трябва да изпълни най-важното си обещание: каквото и да се случи с Еди, той трябва да помогне на Джийн. От сега нататък, тя ще следва стъпките на своя безследно изчезнал съпруг, като Кал ще я научи не само да стреля с оръжие, а на всичко което трябва да знае за този свят. След като и Кал мистериозно изчезва, Джийн е наясно, че в тази игра няма връщане назад. Тя се обединява с още една жена в подобно положение, защото ако искат децата им да не следват това мрачно бъдеще, трябва да направят последния удар.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички