I'm Thinking of Ending Things

Природата на нещата (2020)

6.658 310 votes
Актьори
Jesse Plemons, Toni Collette, Jessie Buckley
Режисьор
Charlie Kaufman
Сценарист
Iain Reid, Charlie Kaufman
Снимки
Red Line Diner - 588 Route 9, Fishkill, New York, USA
Жанр
Драма, Трилъри
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 14 мин
Трейлър на Природата на нещата (2020)
75
Абонирай се за YouTube канала ни
Джак завежда новата си приятелка, да се запознае с родителите му. Но когато снежната виелица принуждава тяхното гостуване да продължи, в нея се появява смесица от напрежение и неясни мисли, които разклащат здравия ѝ разум.
Джейк и новата му приятелка са заедно от шест седмици и вече са се превърнали в идеалната двойка. Въпреки че всичко изглежда перфектно, младата жена мисли за раздяла. Но все още не е напълно решена дали да направи това. Така че, не казва “не” на пътуването до фермата на родителите му. Все пак, в студения зимен ден една топла вечер със запознанство, би била добре. Но там се случват странни събития. Нещо не е наред. Родителите се държат странно, а дори и кучето. Снежната буря принуждава четиримата да останат заедно в уединения имот по-дълго от планираното. Колкото повече прекарва с тях в средата на нищото, толкова повече поставя под съмнение всичко около себе си: приятеля си, живота си и дори целия свят. Странните мисли, които не ѝ дават покой, заплашват да разбият нейния ум.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички