Monster Hunter: Филмът
Hubie Halloween

Хелоуинът на Хюби (2020)

5.239 240 votes
Актьори
Adam Sandler, Julie Bowen, Kevin James
Режисьор
Steven Brill
Сценарист
Adam Sandler, Tim Herlihy
Снимки
Salem, Massachusetts, USA
Жанр
Комедия, Фантастика
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Хелоуинът на Хюби (2020)
81
Абонирай се за YouTube канала ни
Хюби (Адам Сандлър) е любезен и добросърдечен, но за жалост и доста непохватен, който е редовно осмиван в родния си град. Отдаден на благото на съгражданите си, на всеки Хелоуин е нащрек, но този път ще бъде различно.
Хюби (Адам Сандлър) е добросърдечен, но донякъде ексцентричен човек, който  в родния си град е смятан за чалнат и често е осмиван от деца и възрастни. Той би направил всичко за родния си град, което показва редовно по време на Хелоуин, патрулирайки по улиците, за да осигури безопасност на своите съграждани, големи и малки. Този Хелоуин той се завръща в ролята на пазител с неблагодарна саможертвена задача, но този път ситуацията е наистина сериозна: избягалият осъден престъпник и неговият нов съсед са реална заплаха. Притесненията му не се оказват налудничави, след като започват да изчезват хора, а Хюби трябва да убеди полицията, че този път опасността е истинска.

С участието на

  • Adam Sandler
    Adam Sandler
    Адам Сандлър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички