Смъртта може да почака
House of Gucci

Домът на Гучи (2021)

Актьори
Adam Driver, Al Pacino, Salma Hayek
Режисьор
Ridley Scott
Сценарист
Sara Gay Forden, Roberto Bentivegna
Снимки
Milano, Metropolitan City of Milan, Italy
Жанр
Драма, Криминален, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Трейлър на Домът на Гучи (2021)
360
Абонирай се за YouTube канала ни
По действителен случай за убийството на Маурицио Гучи, който е внук на известния моден дизайнер. Дали неговата жена Патриция поръча това убийство, защото мъжът ѝ се готвеше да се ожени за любовницата си?

Това беше случай, който не само предизвика шум в модния свят, но и много повече: убийството на наследника на Гучи Маурицио Гучи през 1995 г. попадна в заглавията. Изглежда че полицията бързо се насочва към заподозрян, който не харесва жертвата. Бившата съпруга на Маурицио Патриция Реджани (Лейди Гага) е обвинена. Докато тя се защитава срещу обвиненията с всички сили и настоява за невинността си, нови улики излизат наяве. Тайната връзка на съпруга ѝ, алчност за отмъщение и финансова зависимост формират лика на Патриция, което предизвиква сензация в обществото. Следва процес, в който тя признава истината.

Патриция Реджани беше осъдена за поръчковото убийство на съпруга си. През 1995 г. тя разкри, че е наела професионален убиец за да сложила край на живота на магната, защото не е бил верен на нея. Това е бляскава история за интригите, възхода, падението и възраждането на модната династия. Филм за висшата мода, големите финанси и една разтърсваща лична трагедия.

Филмът на Ридли Скот е базиран на книгата Къщата на Гучи: Сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност (The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed), публикувана през 2001 г. от Сара Гай Фордън.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички