Черната вдовица

Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция (2018)

6.354 610 votes
Актьори
Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez
Режисьор
Genndy Tartakovsky
Сценарист
Genndy Tartakovsky, Michael McCullers
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция (2018)
20 465
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция (2018)
Мейвис прави подарък на баща си граф Дракула с една прекрасна екскурзия на борда на чудовищен круиз. По време на тяхната почива, Дракула се влюбва в капитана на кораба Ерика, която се оказва най-неприятния човек.

Мейвис изненадва баща си, граф Дракула с един много специален подарък: за да напусне най-накрая напрегнатия бизнес в хотела, тя му подарява семейна почивка на луксозен кораб заедно с Джони и Денис. На луксозния кораб Monster Cruise, в който всичко е изпипано до най-малкия детайл, съобразено с всички вампирски принципи, сега той трябва да се поглези. Сега е времето да забрави за гостите на хотела и техните капризи.

Забавлението за останалата част от семейството и чудовищните приятели няма да остане по-назад: Верволф Уейн, чудовището на Франкенщайн, мумията и т.н., разбира се, че не искат да пропуснат удоволствията в круиза и също ще пътуват.

На борда на кораба, Дракула открива дълбоко погребан свят на чувствата, когато вижда капитан Ерика и се влюбва в мистериозната жена. Но Мейвис е скептично настроена и предупреждава баща си да бъда внимателен. Сега тя ще играе ролята на пазач, за да не се изгуби баща ѝ в романтиката. Всичко изглежда прекалено хубаво и прекрасно, за да е истина. Реалността идва под формата на една неприятна изненада, защото всъщност Ерика е потомък на ловци на чудовища, най-големия и абсолютен враг на Дракула и семейството му –  Ван Хелсинг.

Актьорски състав

 • Kathryn Hahn
  Kathryn Hahn
  Катрин Хан
 • Adam Sandler
  Adam Sandler
  Адам Сандлър

Всички части

 1. Хотел Трансилвания 2 (2015)
  Хотел Трансилвания 2 (2015)
 2. Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция (2018)
  Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция (2018)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички