Лятното приключение на Лука
Hotel Belgrade

Хотел Белград (2020)

6.21 070 votes
Актьори
Milos Bikovic, Ljubomir Bandovic, Diana Pozharskaya
Режисьор
Konstantin Statskiy
Сценарист
Anatoliy Molchanov, Vasiliy Kutsenko
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера в България
Държава
Русия
Трейлър на Хотел Белград (2020)
10 506
Абонирай се за YouTube канала ни
Павел и Даша някога бяха влюбени, но това беше много отдавна. След случайна среща любовта се възпламенява, но момента е неподходящ, защото Павел е принуден да се ожени за лудата дъщеря на шефа на мафията, а Даша има съпруг.
Павел е сърбин, който напълно се е отдал на идеята, да посвети живота си на всички удоволствия. В шикозния си хотел в Белград ексцентричния му живот продължава с пълна пара. Случайно се среща със старата си любов Даша. Любовта между двамата пламва сред красотата на древния град и връзката получава втори шанс. Като че ли съдбата е на тяхна страна и е решила че те си принадлежат. Но все пак има няколко препятствия, които трябва да бъдат преодолени. Малко преди срещата им, Павел е забъркал голяма каша: той е повредил скъп експонат от колекцията на собственик на галерия. Шефът на мафията му налага най-тежкото наказание: да се ожени за необузданата му дъщеря, да се грижи за нея, да бъде щастлива и да има деца – напълно противоположни неща. В кулминацията на тази приказна история, може да му бъде отнет хотела. От друга страна, Даша има съпруг, за който не е споменала.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички