Хотел Артемида (2018)

6.140 960 votes
Актьори
Jodie Foster, Dave Bautista, Sofia Boutella
Режисьор
Drew Pearce
Сценарист
Drew Pearce
Жанр
Екшън, Криминален, Трилъри
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 34 мин
Бюджет
15,000,000
Трейлър на Хотел Артемида (2018)
980
Абонирай се за YouTube канала ни
Подземието на хотел в Лос Анджелис представлява тайна болница на най-големите престъпници. Повече от 20 години продължава успешния бизнес, до момента в който възниква индиецът и започва война между "пациентите" на болницата.
В Лос Анджелис през 2028 г. между гневните граждани и полицията има брутални улични битки. Уайкики и неговите приятели искат да използват тази възможност за банков обир, но в крайна сметка те са наети от ченгетата. Ранени, той и оцелелите банкови обирджии бягат в т.нар. Хотел Артемида, в който има подземна тайна болница, управлявана от адвоката и медицинска сестра Жан Томас и нейния асистент Еверест. Докато се занимават с ежедневната си адвокатска професия, едновременно с това управляват тази секретна болница, която се посещава от всякакъв вид престъпници, контрабандисти на оръжия, крадци, гангстери и е оборудвана с най-съвременните устройства.
Тук престъпниците на Лос Анджелис могат да бъдат лекувани. Сестрата управлява болницата, като обещава не само лечение но и закрила за така наречените регистрирани престъпници, като двамата банкови обирджии Уайкики и Хонолулу, а тези без регистрация се обслужват от Еверест.
В продължение на 22 години тайният бизнес върви добре, защото всички посетители спазвали правилата: носенето на оръжията и атаки в хотела са строго забранени. Но след като няколко престъпници нападат възможно най-неподходящия човек, пред вратата застава краля на подземния свят и обявява война на хотела.

Актьорски състав

  • Sofia Boutella
    Sofia Boutella
    София Бутела
  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста