Круд 2: Нова епоха
Horizon Line

Докато смъртта ги раздели (2020)

4.76 450 votes
Актьори
Allison Williams, Keith David, Alexander Dreymon
Режисьор
Mikael Marcimain
Сценарист
Matthew Stuecken, Josh Campbell
Жанр
Трилъри
Година
2020
Премиера
Държава
Швеция, САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Докато смъртта ги раздели (2020)
340
Абонирай се за YouTube канала ни
Сара и Джаксън летят на стар самолет без пилот, който се е насочил към огромна тропическа буря, която не могат да избегнат.

Оцеляване над хоризонта (2020)

Сара и Джаксън очакват с нетърпение сватбата на приятелите си, която дори ще се състои на тропически остров в Индийския океан. За да достигнат до него, те наемат малък частен самолет. Рутинния полет за опитния пилот се превръща в кошмар, когато се случва немислимото: пилотът получава сърдечен удар, когато са в средата на необятната водна шир. Без пилот рискът от катастрофа е повече от вероятен. Двамата имат бегла представа за управлението на машината, чиито автопилот не работи. Ако кацнат на океана, никой няма да ги намери. Така че трябва да се опитат да се задържат колкото се може повече във въздуха. Те получават помощ от радиостанцията, но най-лошото предстои и е точно пред тях: наближават тропическа буря, която е толкова голяма, че не могат да облетят.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички