Monster Hunter: Филмът
His Dark Materials

Тъмните му материи Сезон 2 (2020)

7.952 330 votes
Актьори
Dafne Keen, Kit Connor, Amir Wilson
Сценарист
Jack Thorne
Снимки
London, England, UK
Жанр
Sci-Fi, Драма, Приключенски
Година
2020
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Трейлър на Тъмните му материи Сезон 2 (2020)
161
Абонирай се за YouTube канала ни
Лира преминава през портал в нов загадъчен свят, за да намери лорд Асриелс. Заедно с непознато момче се замества във войната на зли сили.

За Лира започва ново приключение в нов свят. Най-накрая лорд Асриелс успя да отвори мост, който свързва световете от мултивселената. За жалост по този начин уби приятеля на Лира, Роджър. Тя все още е шокирана от загубата, но решава да стъпи на моста и да намери Асриел, попадайки в един различен свят. Тук в странен и изоставен град среща момчето Уил, което също е от друг свят.

След като двамата се опознават, откриват, че техните светове имат много прилики. Скоро ще осъзнаят, че намирането на изчезналия баща на Уил е важна част от съдбата им. По пътя на тяхното пътуване са поставени нови препятствия, и се забъркват във люта война между всемогъщ магистрат и магьоснически кланове. В същото време има пророчество, че момче и момиче ще спасят света. Междувременно майката на Лира, прави всичко възможно, за да върне дъщеря си у дома.

Сезон 2 от фантастичната поредица е базиран на книгата Острият кинжал на Филип Пулман, която е част от трилогията Тъмните му материи. Сериала стартира през ноември 2019 г. с голям успех и беше планирано от HBO и BBC, да се удължи с още един сезон. Поради пандемията снимките на втория сезон трябваше да бъдат преждевременно приключени през март 2020 г. Поради тази причина сезон 2 включва 7 от планираните 8 епизода.

С участието на

  • James McAvoy
    James McAvoy
    Джеймс Макавой
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички