Живот нависоко (2018)

5.824 860 votes
Актьори
Robert Pattinson, André Benjamin, Juliette Binoche
Режисьор
Claire Denis
Сценарист
Jean-Pol Fargeau, Claire Denis
Снимки
Germany, Cologne
Жанр
Драма, Приключенски, Ужаси
Година
2018
Премиера в България
Държава
Англия, Франция, Германия, Полша, САЩ
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Живот нависоко (2018)
995
Абонирай се за YouTube канала ни
В космоса, извън слънчевата система, пътуват баща и дъщеря, които живеят в космически кораб в пълна изолация. Докато приближават целта си - черна дупка, двамата се опитват да приемат мисълта, че в този момент времето и пространството ще престанат да съществуват.

High Life (2018)

Група престъпници, осъдени на дългото и тежко наказание, приемат да се подложат на космическа мисия, която да смекчи тяхната присъда. Сред всички пътуващи в дълбините на вселената са Монте и дъщеря му Уилоу, които живеят заедно на космически кораб. Преди време екипажът се състоеше от много други осъдени престъпници, но те бяха измъчвани до смърт от лудия учен Dibs.

Събитията започват 5 години след началото на това пътешествие, а космическият кораб вече се е превърнал в друг вид лишаване от свобода, а бащата и дъщерята ще трябва да оцелеят.

Тяхната задача тук е да търсят алтернативни източници на енергия, която се изисква да достигнат най-близката до Земята черно дупката. Но когато тяхната станция е ударена космическа буря, хода на събитията става неочакван! Двамата са последните оцелели и напълно изолирани от последната си неизбежна цел: Черна дупка, която за тях ще бъде края на времето и пространството.