Честита нова смърт (2019)

6.6190 votes
Актьори
Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine
Режисьор
Christopher Landon
Сценарист
Christopher Landon
Снимки
New Orleans, USA, Louisiana
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2019
Премиера в България
14 Февруари 2019
Държава
USA
Продължителност
100 мин.
Трейлър на Честита нова смърт (2019)
4 / 5 - 4 vots
1756
7
2
Младо момиче се намира мистериозно затворена в един необичаен ден, точно на рождения ѝ ден, в който тя винаги умира и се събужда отново. Тя е заключена във времевия цикъл с маскиран убиец, който винаги я убива. За да избяга от омагьосания ден, трябва да разбере кой е убиеца.
Продължение на Честита смърт 2017 отново от режисьора Кристофър Ландън.

Филма ще запази същия сюжет и актьори. Разказва се за студентка, която прекарва рождения си ден, уловена във времевия интервал от един ден, който винаги завършва с нейната смърт. Всяка сутрин, когато се събужда, е изправена пред абсурдния избор – дали да празнува рождения си ден или своята поредна смърт? Тя беше преследвана от убиец, от който нямаше начин да се измъкне. Когато най-накрая успя да разкрие убиеца, разруши времевия цикъл и проклятието бе развалено.

Сега изглежда, че опасността не е приключила, а Гелбман осъзнава, че умирането и съживяването, не е бил най-големия ѝ проблем. Този ден започва да се повтаря отново, но този път опасността не е само за нея, а и за всички, които си взаимодействат с това събитие. Терорът започва отново и този път не само тя е в капан, но и нейните приятели. Заедно с Райън и Картър тя отново ще се опита да прескочи смъртта. Изглежда че сега се е появил нов убиец, на който тя трябва да разкрие самоличността.

Всички части

  1. Честита смърт (2017)
    Честита смърт (2017)
  2. Честита нова смърт (2019)
    Честита нова смърт (2019)