Happiest Season

Коледна изненада (2020)

6.724 940 votes
Актьори
Alison Brie, Dan Levy, Mackenzie Davis
Режисьор
Clea DuVall
Сценарист
Clea DuVall
Снимки
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Коледна изненада (2020)
250
Абонирай се за YouTube канала ни
Аби (Кристен Стюарт) се опитва да предложи брак на своята приятелка Харпър (Макензи Дейвис), която обаче все още не казала на родителите си за своите неприлични лични отношения.
Първата среща и опознаването на семейството на бъдещата съпруга, може да бъде наистина неудобна ситуация. Още по-трудно е, когато планираното предложение за брак е точно по коледните празници. Аби (Кристен Стюарт) искаше да направи това по време на семейна ваканция, но открива че, приятелката ѝ Харпър (Макензи Дейвис) е запазила връзката в тайна от семейството си и дори то не знае за нейните нетипични ориентации. Несъмнено Аби започва да си задава все повече въпроси- до скоро предполагаше, че познава твърде добре най-добрата си приятелка.
От редакцията на сайта: романтична комедия от Clea DuVall, която разглежда неетичния въпрос за еднополовите бракове и дори дръзва да намекне за консервативно мислене. Поставайки тази идея под формата на модерна, настояща или неизбежна култура, автора на продукцията, както много други, загърбва негативните последствия, които с времето ще доведат до тоталното рухване на всякакви морални и природосъобразни принципи. Ако няколко века назад, човечеството е създавало технологии и материални блага, за да направи живот си по-лесен, то сега живеем в свят, в който приемаме всичко това за даденост. Достигайки предела на технологичното развитие, то животът ни става пуст – трудолюбието е заменено с леност, вътрешния свят с разврат, а свободата с анархия.

Актьорски състав

  • Kristen Stewart
    Kristen Stewart
    Кристен Стюарт
  • Alison Brie
    Alison Brie
    Алисън Бри
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички