Том и Джери
Halloween

Хелоуин (2018)

6.5121 680 votes
Актьори
Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Judy Greer
Режисьор
David Gordon Green
Сценарист
Debra Hill, John Carpenter
Снимки
Charleston, USA, South Carolina
Жанр
Ужаси
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Хелоуин (2018)
4 330
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Хелоуин (2018)
Психопатът Майкъл Майърс се връща отново на големия екран. Сенчестата фигура на ужаса, която през 1978 г. в малко американско предградие направи Хелоуин нощ на страх и ужас. Преди да се приготвят жителите, семейната идилия се срива от психопата, който остава пътечка от червена кръв. Лори Строд, която успя да избяга от клането в нощта на Хелоуин преди четири десетилетия, сега ще достигне до последните конфронтация с тази ужасяваща маскирана фигура
Тази година на Хелуин сред хилядите маски, които ще видите, една от тях ще бъде истинска и това ще бъде маската, която ще видите за първи и последен път. Знаем, че мъртвите не разказват истории, никой не е оживял, след срещата с тази фатална маска и няма кой да разкаже за нея. Носят се легенди за мълчалив мъж с маска, на която не се виждат очи, само тъмни празни отвори. Дали има очи, никой не знае. Тези което са ги виждали, със сигурност отдавна не са сред нас. Ако видите подобна фигура, просто бягайте! Не се опитвайте да го убиете – няма да успеете, това е невъзможно. Носят се слуховете, че той е човек, като всички нас, но с тъмно минало. Когато сложи маската, бъдете далеч от него. Той не е въоръжен, единствено носи нож, с който убива жертвите си. Няма защитна жилетка, нито шлем, нито броня, нито каквато и да е защита, защото такава не му трябва. То има само едно нещо – маската, тя е достатъчна!

С участието на

 • Jamie Lee Curtis
  Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис

Всички части

 1. Хелоуин (2018)
  Хелоуин (2018)
 2. Хелоуин убива (2021)
  Хелоуин убива (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички