Смърт край Нил

Гретел и Хензел: Мрачна приказка (2020)

5.318 900 votes
Актьори
Sophia Lillis, Charles Babalola, Samuel Leakey
Режисьор
Oz Perkins
Сценарист
Rob Hayes
Снимки
Dublin, Ireland
Жанр
Трилъри, Ужаси, Фантастика
Година
2020
Премиера
Държава
Канада, Ирландия, САЩ, Южна Африка
Продължителност
1 ч 27 мин
1 954
В страховития приказен трилър, две деца навлизат в тъмната гора, където отчаяно търсят храна и подслон, но това, което ще срещнат там, е въплъщение на злото.
Бавария 14-ти век: братята Хензел и Гретел, които са съответно на 12 и 13 години преживяват най-лошия момент от живота си. Преди години са загубили баща си, а майка им вече е омъжена за злонамерен мъж. След като живеят в абсолютна нищета и семейна безпомощност, двете деца решават да напуснат това, което някога е било техен дом и да избяга в търсене на по-добър живот.
Гората, която те трябва да пресекат, крие бракониери и жестоки хора, които искат да се възползват от добротата на децата. Най-накрая, когато си мислиха, че са избягали от всяко зло, намират очарователна малка къщичка, която се оказва домът на Холда, приятелски настроена жена, която решава да ги посрещне. Изпълнени с всичко което искат- подслон, храна и внимание, децата бързо осъзнават, че всичко това е заблуда и че трябва да бягат отново, но този път за да спасят живота си.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички