Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)

5.616 290 votes
Актьори
Wendi McLendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Madison Iseman
Режисьор
Ari Sandel
Сценарист
Rob Lieber
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)
629
Абонирай се за YouTube канала ни
През нощта на Хелоуин две момчета намират магически ръкопис. Веднага щом го отварят от него излиза зла кукла, която заедно със съюзниците от чудовища, иска да трансформира веселия Хелоуин в апокалипсис!

Продължение на известния филм от 2015 г., който отново ще носи хаоса от чудовища и други ужас герои. Като шаблон за историите и героите, отново се използва световно успешната книга със същото заглавие.

С много трудности и усилия, автора на книги в сферата на ужас-фантастиката – Робърт Стайн, заедно с неговите приятели тийнейджърите, биха могли да изгонят чудовищата, които от книгите му са се превърнали в реалност. Но това беше само началото…

В малкия град Wardenclyffe двамата приятели Сонни и Сам, намират ръкопис в изоставена къща. Непубликуваната история е озаглавена “Страшен Хелоуин” и е написана от Робърт Стайн. Когато я отварят, момчетата по невнимание отново отприщват злото под формата на убийствената кукла “Слапи”. Той иска да доведе повече от своите колеги от света на ужасите в нашия свят. С помощта на други чудовища планира да предизвика Хелоуин Апокалипсис и да превземе света.

Двамата приятели, заедно със сестрата на Сонни – Сара, трябва да осуетят този порочен план.

Всички части

  1. Goosebumps: Страховити истории (2015)
    Goosebumps: Страховити истории (2015)
  2. Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)
    Goosebumps: Призрачен Хелоуин (2018)