Момчета за пример (2019)

6.3270 votes
Актьори
Jacob Tremblay, Retta, Molly Gordon
Режисьор
Gene Stupnitsky
Сценарист
Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
89 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Момчета за пример (2019)
29
Три деца започват да разследват една странна проява на по-възрастните: целувката. След шпионаж с дрон, те са заловени и неприятностите им едва сега започват.

Макс, Тор и Лукас са на 12 години, най-добри приятели и наистина добри момчета. Те са поканени на парти, в което на случаен принцип всички се целуват: избухва паника, виждайки това толкова отвратително и гадно нещо.

Триото започва да усеща голямо любопитство около загадката, защо хората се целуват. След като търсенето в интернет не помага особено, въпреки многобройните опити, те решават да започнат да шпионират собствените си съседите, за да разберат смисъла на тази странна дейност. В разгара на това важно разследване, приятелите използват дрона на бащата на Макс, до който му е забранено да се докосва. Така играчката попада в неподходящи ръце и бива почти унищожена. Новата им мисия е да го поправят или заменят с нов, преди родителите да забележат тази злоупотреба.

Макс е отчаян, защото трябва да направи нещо, преди баща му да се върне у дома. Приятелите пропускат училище и поемат следващата си одисея през L.A, която никак не завършва добре. Те случайно крадат наркотици, преследвани са от полицията и се забъркват в куп проблеми, за да се справят със задачата около връщането на дрона в здраво състояние.