Повелителят на дракони
Ginny & Georgia

Джини и Джорджия (2021)

7.430 730 votes
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Brianne Howey, Diesel La Torraca, Antonia Gentry
Сценарист
Sarah Lampert
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Драма, Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Джини и Джорджия (2021)
3 683
Абонирай се за YouTube канала ни
Джорджия е дива майка, която е забъркала такива проблеми, че трябва непрекъснато да бяха от полицията. Когато най-после дъщеря ѝ намира добри приятели, те трябва за пореден път да сменят дома си.
Джорджия Милър иска да сложи край на проблемите си от минало и да се премести в нов град с 16-годишната си дъщеря Джини и малкия си син. Младата и дива по живота майка, държи дъщеря си близо до себе си, чувствайки я като своя приятелка. Но от своя страна Джини е напълно противоположна на майка си, тя е тиха, спокойна и дори срамежлива. До някаква степен тези различия водят до пропукване на техните взаимоотношения. Няма момче в новата гимназия, което да не харесва горещата майка, която също обича да купонясва и пуши трева. Джини живее добре в новия дом, въпреки малките препятствия. Но когато открива, че Джорджия е забъркала такива глупости в миналото си, че не може да се отърве от тях, тя разбира, че трябва непрекъснато да са в движение и никога няма да има нормален живот. Докато Джорджия се опитва да понесе отговорностите, Джини започва да свиква с предизвикателствата на тийнейджърския живот.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички