Кралството на планетата на маймуните

Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)

Ghostbusters: Frozen Empire
6.423 хил. гласа
Актьори
Paul Rudd, Finn Wolfhard, Carrie Coon
Режисьор
Gil Kenan
Сценаристи
Gil Kenan, Jason Reitman
Снимки
London, England, UK
Жанр
Комедия, Приключенски, Фантастика
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)
1 312
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)
В средата на юни духове причиняват истински ледников период. Старите и нови ловци на духове се обединяват срещу напълно нов тип заплаха.

След като действието на предния филм се развиваше в малко провинциално градче в Оклахома, тази част проследява историята на голямото семейство Шпенглер след битката си с Гозър. Те се завръщат в самото начало и на мястото, където всичко е започнало – в легендарната стара пожарна станция в сърцето на Манхатън, където се е намирал щабът на истинските Ловци на духове. Те започват своите мисии, като се заемат с най-различни гадни същества в големия град. За пореден път кметът Уолтър Пек се опитва да извади от строя Ловците на духове. След като Шпенглер се провалят в поредната си мисия, тя завършва с големи материални щети, а на кмета вече му е писнало. Той призовава семейството на доклада, а на Фийби вече му е забранено да използва протонния излъчвател. Вместо да лови духове, той трябва да се научи да води нормален живот, като всеки друг младеж на неговата възраст. 

Те нямат никакво намерение да се отказват, и по-младите Ловци на духове са решени да тръгнат по стъпките на дядо си и да се научат да залавят духовете заедно с майка си Кали и Гари – професор и любител на сеизмологията. Семейство Шпенглер не може да се справи в борбата със свръхестественото, поради което търси помощ от първите Ловци на духове и истински експерти в областта, които са създали свръхсекретна секретна изследователска лаборатория, изпълнена с най-новите джаджи на паранормалното, за да преминат на следващо ниво в лова на духове. Скоро пред тях застава нова заплаха от древен артифакт, който освобождава невиждана сила. Древно могъщо същество заплашва да бъде освободено и да отприщи мразовития си гняв върху човечеството.

Хората замръзват до смърт в средата на юли, когато смъртоносна ледена буря връхлита Ню Йорк. Ловците на духовете трябва да се обединят, защото това, което може да връхлети света, е пореден ледников период.

Продължение на филмът Ловци на духове: Наследство (2021).

Всички части

  1. Ловци на духове: Наследство (2021)
    Ловци на духове: Наследство (2021)
  2. Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)
    Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)