Бензин (2017)

5.2600 votes
Актьори
Assen Blatechki, Darin Angelov, Snejana Makaveeva
Режисьор
Assen Blatechki, Katerina Goranova
Сценарист
Alexey Kozhuharov
Жанр
Екшън
Година
2017
Премиера в България
Държава
България
Продължителност
1 ч 50 мин
Трейлър на Бензин (2017)
161 977
Абонирай се за YouTube канала ни
Както подсказва и заглавието, това ще бъде екшън с бързи коли, а сюжета се върти около една леко трагична любовна история, която се развива във Варна.

Gasoline (2017)

Проследява се историята на един запален по състезанията пилот и в същото време  механик, който е бил в затвора 15 години. След като излиза, той иска да изпълни обещанието към починалата си любимата – да прослави името й, да полети отново в нелегалните състезания и да върне правосъдието. За снимките се ползват тунинговани коли на стойност 1 мил. лева. Дали това ще бъде първия български екшън с коли, който няма да ни разочарова или всичко хубаво е само на думи, ще се разберем на киното.

Повече за филма можем да разкажем от направеното интервю с Асен Блатчки по нова телевизия. Калин Врачански и Блатчки ще бъдат смъртни врагове. Първоначално филма е замислен да бъде комедия, но впоследствие се е получил екшън. Майкъл Медсън е един от известните чуждестранни актьори, който взема участие като бащата на Блатчки. Тъй като той така и не успява да научи репликите на български, ще говори на английски. В този случай между баща и син, два различни езика, се получава противоречи, но от друга страна ще бъде по-интересно да има и реплики на английски. Топ красавиците ще бъдат Снежана Макавеева и Илияна Станаилова, която е модел и художник. За снимки е избран град Варна, тъй като според режисьора, в нощно време, той е най-красивия красивия град в България. Интересното тук, е че филма има предистория, която се развива 15 година по-рано, а реално първата част е снимана 3 години по-рано. Най-голямото желания на Блатчки, е по време на премиерата да свършат билетите, по същия начин, както на театъра. То ще покаже успеха в първата му режисура.