Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Гарфилд: Филмът (2024)

The Garfield Movie
62.9 хил. гласа
Актьори
Chris Pratt, Hannah Waddingham, Samuel L. Jackson
Режисьор
Mark Dindal
Сценаристи
Paul A. Kaplan, Mark Torgove
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
Англия, САЩ, Хонг Конг
Продължителност
1 ч 41 мин
Трейлър на Гарфилд: Филмът (2024)
605
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Гарфилд: Филмът (2024)
На мързеливия котарак Гарфийлд го очакват го много приключения със собственика му Джон и вярното му куче Оди.

Гарфилд е мързелив, саркастичен, оранжев котарак с наднормено тегло, който обича лазанята и пица, и често прекалява с шегите си. Всичко започва, когато малкото бездомно котенце се запознава с Джон. Той го взема в своят дом, но се налага да му осигурява промишлени количества храна, както и да поправя всички бъркотии, които прави в къщата. Характерно за него че, че най-много мрази понеделниците, но от друга страна любимото лакомство на котарака е пица с много сирене и лазаня, която стои високо на пиедестала. Едва ли може да има човек или котарак с по-хубав и разглезен начин на живот. Всичко звучи прекрасно, но Гарфийлд  не подозира, че безгрижието му няма да продължи още много.

Хармонията му с кучето Оди е на път да свърши, когато се появява бездомният котарак Вик – бащата на Гарфийлд. След тази неочаквана среща с отдавна изгубения си баща, Гарфийлд и Оди са принудени да изоставят перфектния си разглезен живот. Ексцентричният Вик (Самюъл Л. Джаксън) и старата му приятелка, носят с багажа си много хаос, който изобщо не е съвместим с мързела на Гарфийлд. Те нямат особено голям избор, освен да се присъединят към забавния и рискован обир на Вик.

Анимационен семеен филм, базиран на емблематичния оранжев котарак на художника на комикси Джим Дейвис, който е част от поп културата от 1978 г., когато комиксът се появява за първи път. Джим участва в продукцията като изпълнителен продуцент.

С участието на

 • Chris Pratt
  Chris Pratt
  Крис Прат
 • Samuel L. Jackson
  Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
 • Nicholas Hoult
  Nicholas Hoult
  Никълъс Холт