Замръзналото кралство 2 (2019)

Актьори
Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Kristen Bell
Режисьор
Jennifer Lee, Chris Buck
Сценарист
Allison Schroeder, Jennifer Lee
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Замръзналото кралство 2 (2019)
5 294
Трейлър на Замръзналото кралство 2 (2019)
Трейлър на Замръзналото кралство 2 (2019)
Познатите герои от първата част (2013 г.) се завръщат за да достигнат най-дълбоките части на омагьосаната гора и разкрият миналото на Елза - тайните на нейните магически сили и нейното кралство.

Принцесите и сестрите Анна и Елза най-накрая се намериха, но това не означава, че всички проблеми в царството са приключели. В тази част е малко вероятно да види традиционно продължение, защото създателите вече намекната за това.

Двете сестри, снежния човек Олаф и Кристоф, продължават да бъдат главните герои. Те са примамени от странни слухове, които ги карат да потеглят на север и да разкрият истината за магическите сили на Елза и древната тайна на нейното кралство Арендел. Те ще достигнат най-дълбоките части на горите, където ще разберат, че кралството е в опасност и трябва да го спасят. В предната част разбрахме, че Елза има повече сили, от колкото някой е очаквал, но сега трябва да се надяваме те да бъдат достатъчни.

След огромен успех на първата част от 2013 г. и след многобройни слухове, Disney обяви официално през март 2015 г., за продължението на анимационния хит. В същото време беше потвърдено, че Дженифър Лий и Крис Бък, които вече са създали предишния филм, ще седнат на режисьорския стол за продължението.

Междувременно се появиха 2 късометражни филма през 2015 г. и 2017 г., а тази част ще бъде продължение на пълнометражния филм от 2013 г.

С участието на

 • Kristen Bell
  Kristen Bell
  Кристен Бел

Всички части

 1. Треска по Замръзналото кралство (2015)
  Треска по Замръзналото кралство (2015)
 2. Замръзналото кралство: Коледа с Олаф (2017)
  Замръзналото кралство: Коледа с Олаф (2017)
 3. Замръзналото кралство 2 (2019)
  Замръзналото кралство 2 (2019)