Повелителят на дракони
Finding 'Ohana

Търсенето на Охана (2021)

6.17 230 votes
Актьори
Kelly Hu, Lindsay Watson, Ke Huy Quan
Режисьор
Jude Weng
Сценарист
Christina Strain
Снимки
Honolulu, Hawaii, USA
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Трейлър на Търсенето на Охана (2021)
139
Абонирай се за YouTube канала ни
Група деца с авантюристичен дух се потапят в приключение в търсене на съкровище, за да помогна на финансовото положение на родители си.
Приключенския филм следва брат и сестра от Бруклин, които по време на лятната ваканция посещават дядо си на хавайския остров, но в селската част на Оаху. Дните само с родителите и без телефони и интернет изглеждат не само скучни, но и дълги. Но на пръв поглед неприятната ваканция, се превръща във вълнуваща авантюра в търсене на легендарно съкровище. Те намират стар пергамент с упътване към отдавна изгубено съкровище, което ги отвежда към епично приключение. В същото време дядо им е на път да изгуби земята и къщата си. Откриването на местоположението на съкровището, изглежда че става необходимо. Те се опознават с нови приятели, с помощта на които осъзнават хавайските си корени и наследство, което им принадлежи.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички