Семейни кютеци (2019)

7.160 780 votes
Актьори
Dwayne Johnson, Vince Vaughn, Lena Headey
Режисьор
Stephen Merchant
Сценарист
Stephen Merchant
Снимки
Santa Clarita, USA, California
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Семейни кютеци (2019)
5 790
Абонирай се за YouTube канала ни
Базиран на невероятната и сърцераздирателна история, в която децата на бивш борец получават възможности да изпробват таланта си в WWE, който ще бъде веднъж в живота им.

Сърцераздирателната комедия е базирана на невероятната истинска история на кечистката Сарая-Джейд Бевис известна като “Paige”.

Рики Найт е бивш борец и изтънчен гангстер, който се оттегля от стария си криминален живот и сега печели парите си в състезания по кеч. Той живее със съпругата си Джулия  и децата си, Рая и Зак, но никак не му е лесно, защото вече от десетилетия работи в професионалния кеч, участвайки в състезания, като обикаля малки стадиони, разпръснати в цялата страна.

Животът на цялото семейство се фокусира върху борбите в кеча, а Рая и Зак са отгледани за да следват стъпките на баща си. Те винаги са мечтали за голяма кариера и след много опити в продължение на години, идва деня в който някогашните деца ще имат възможността да докажат своите умения в WWE. Рая и Зак са поканени на кастинг за WWE в Лондон. Това ще бъде една възможност, която не бива да се пропуска, въпреки твърдата ръка на треньор им и конфликта, който предстои да се случи между Рая и Зак, защото само един ще се класира. Те ще участват в подготвителни състезания в най-голямата организация в спорта, която е създала звезди като Скалата. Една мечта в семейството им може да се сбъдне, защото на пътя им застава Скалата. Скоро Рая осъзнава, че тя може да направи големия скок, но не и брат ѝ!

Когато Рая печели в конкурса, тя трябва да напусне своето сплотено семейство и да се изправи пред този нов живот. Тя поема пътуването, което я кара да поглежда дълбоко в себе си, да се бори за семейството си и в крайна сметка да докаже на света, че това което я прави различна, може да я превърне в звезда.

Актьорски състав

 • Lena Headey
  Lena Headey
  Лина Хийди
 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
 • Florence Pugh
  Florence Pugh
  Флоренс Пу